sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Veden juonnin vaikeus

Minulle on tahtonut olla ongelmana, saada juoduksi riittävästi vettä. Eteenkiin nyt, kun ruokailuilla koitan välttää juomista ja nesteytys pitäisi hoitaa syömisten välissä. Miten sitä ennättäisi ja eteenkin muistaisi juoda tarpeeksi?


Töissä meillä on juoma-automaatti, josta saa puhdasta vettä ja kehveja. Siitä otan aina ruokakämpässä käydessä lasillisen vettä ja näin työpäivän aikainen juominen on jotenkin hallinnassa. Mutta kotona en tahdo muistaa juoda riittävästi. Koti ongelman olen koittanut ratkaista vesikannulla, josta juodun veden määrä on helppo laskea.

Löysin Eva Solon litran vesikarahvin (jääkaappikaatimen) vitosella kirpparilta. Arjen kauneus ei ole koskaan pahitteeksi, eteenkään kun sen sattuu saamaan halvalla. Ajattelin, että uuteen tapaan opetteleminen olisi jotenkin motivoivampaa, kun sen tekee kauniisti. No tämä kauneus on ollut piilotettuna jääkaappiin, niin arvatkaa vaan muistanko sen sieltä? Periaatteessa haluaisin juoda veteni kylmänä, mutta minun täytyi siirtää karahvi pöydälle ja opeteltava juomaan veteni huoneenlämpöisenä, jotta yleensä edes muistaisin juoda. Kannun viereen sitten vain lasi, josta pidän. Toivottavasti tämä järjestely auttaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti