torstai 23. lokakuuta 2014

Ruokaostoksilla

Tänään oli ohjelmassa shoppailua luontaistuotekaupassa ja Prismassa. Tein aiemmin viikolla jo joitain ruoka hankintoja, mutta tänään hieman suuremmin.

Ruokakaupan ostoslistalla oli (nyt ja jo aiemmin viikolla) hedelmiä ja vihanneksia, kananmunia, kalaa, kanaa, jauhelihaa, rahkaa, viiliä, luonnonjugurttia, raejuustoa, mantelimaitoa, kasvissosekeittoja, kana- ja lohikeittoa, oliiviöljyä, voita, purkkiananasta ja tonnikalaa, sesamin siemeniä, esilaisia pähkinöitä, siemenseosta salaattiin, ruskeita pikalinssejä, kaurahiutaleita, porkkanamehua, pakastemarjoja ja -kasviksia. Näistä olisi mun ruokavalion perusta. Yhtään ei edes tehnyt mieli ostaa karkkia ja poikakin tyytyi yhteen jäätelöön. Olin kovin tyytyväinen ostosreissuun!


Luontaistuotekaupasta hain Bioteekin d- vitamiinin 50mg, E-epa kalaöljykapseleita, Ubikinoli valmistetta, Vitavoima monivitamiinia, Bioteekin super magnesiumia ja vehnänorasjauhetta. Melko kallista sanon minä, mutta elämä on. Näillä nyt sitten pitäisi kokeilla parantaa olotilaa. 



Iltapalaksi nauton tänään purkin maitorahkaa, 2dl mustikoita ja lorauksen oliiviöljyä.
Kauniin väristä ja hyvää oli!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti