maanantai 20. lokakuuta 2014

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty

Tästä se alkaa, matka parempaan eläämänhallintaan. Pullahiiri, sokerirotta ja sohvaperuna ovat kovasti koittaneet hallita elämääni, valtataisteluja on käyty kauan. Nyt on kuitenkin koittanut aika jättää heille lopullisesti hyvästit ja ottaa elämä haltuun. Päämääränä on muuttaa elämäntavat terveellisemmiksi, tulla parempaan kuntoon kaikin puolin, sekä laihtua.

Oman elämän hallinta saattaa olla toisinaan melko vaikeaa, eteenkin jos paras kaveri ja terapeutti, on ollut tuo kavala sokerirotta. Siinä ei ole auttaneet yhtään hyvät aikomukset, kun stressi on iskenyt ja suklaa helpottanut oloa. Huomenna en sitten enää syö karkkia ja alan laihduttamaan on täyttä itsepetosta ja höpö höpöä.

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, pitää täysin paikkaansa. Olen tullut siihen tulokseen että, jos ei ole kunnolla valmistautunut elämäntapamuutokseen ei se voi lopullisesti onnistuakkaan. Tietyski kaikki olemme erilaisia ja toisilla on rautaisempi itsehillintä, eikä ympäristöllä ole niin suurta vaikutusta tekemisiin kuin toisilla. Mutta nämä supertyypit eivät sitten olekkaan tässä tilanteessa, että elämäntaparemontti on tarpeen ja laihtua pitäisi 20kg.

Olen nyt valmistautunut tähän muutokseen monella taholla. Taustajoukot on valmistetu ja toimintasuunnitelma valmiina. Nyt minä onnistun, pääsen tavoitteisiini ja pysyn niissä, ehkä jopa ylitän ne! Tästä se alkaa, matka parempaan elämänhallintaan ja keveämpään olemukseen.

Tämän matkan aloitin aamulla aivan uudenlaisella aamupalalla, nimittäin tuorepuurolla. Tosin se oli olemukseltaan lähinnä pirtelöä (meniköhän jotain väärin), mutta yllätti minut täysin ja oli hyvää :)

Kuva on vuodelta 2009. Olkoot tämä kuvassa, päälläni oleva mekko, nyt tavoite vaatteena.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti