maanantai 5. syyskuuta 2016

Uusi alku

Täällä blogissa on ollut hiljaista viime aikoina. Nyt tuntuisi kuitenkin sille, että olisi aika jatkaa taas. Alunperinhän tein ämän blogin motivoimaan hyvinvointiprojektiani ja nyt ollaan taas samassa tilanteessa. Paino on noussut, vaikka laskusuunta olisi ollut suotava ja terveys voisi olla paremmallakin tolalla.

Olen 174cm pitkä ja tänä aamuna painoin 94,7kg, vy on 100cm, ly112cm ja ry 110cm. BMI on 31,3.
Olen siis merkittävästi lihava painoindeksin mukaan.

Ajatustyötä olen tehnyt asian hyväksi jo jonkin aikaa. Itselläni kun tuo pään sisäpuoli on suurin kompastuskivi ollut eteenkin laihdutuksen osalta. Nyt on aika siirtyä ajatuksista tekoihin. Rasittavinta kuluneen vuoden aikana on ollut "pitäisi"-fiilis ja morkkis, kun et sitten tehnyt niin kuin ajattelit. Jostain syystä sitä toimii toisin, kuin järki sanoo, että kannattaisi toimia. Tietoa on kuinka tehdä oikein, mutta selvästi se taito on välillä vähän hukassa. Itsensä tsemppaaminen ja psyykkaaminen oikeanlaiseen toimintaan vaatii paljon energiaa ja mietintää mitkä aputoimet auttaisi tässä projektissa. 

Nyt on siis aika siirtyä sanoista tekoihihin, ihan oman itseni vuoksi. Täytän helmikuussa neljäkymmentä ja tavoitteena olisi silloin olla huomattavasti paremmassa kunnossa, kuin nyt. Aikaa olisi siis viisi kuukautta, mitä kaikkea siinä ajassa voikaan saada aikaiseksi?
Jos siis kiinnostaa, niin tervetuloa mukaan seuraamaan neljänkympin kriisistä kärsivän naisen projektia kohti keveämpää ja terveellisempää elämää. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti