keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Lomalla

Viimeviikolla otettiin irtiotto arjesta ja käytiin Vuokatissa lomalla koko perheen kanssa. Otin hieman etäisyyttä myös tiukkaan painonhallintaan ja söin mitä halusin. Aika hyvin opit on kuitenkin jo menneet perille, kun "valinnan vapaudesta" huolimatta teki mieli kasvissosekeittoa ja salaattia useammalla aterialla... vaikka söin mina myös hampparin, pitsaa ja harkkujakin viikon aikana.


Viikko mention lasten ehdoilla. aamupäivisin tehtiin koulujuttuja ja iltapäivisin sitten jotain avian muuta! Parina päivänä oltiin Angrybirds- puistossa ja siellä tenavat viihtyikin hyvin. Eteenkin se Fristyle- hallin puoli oli suosikki jättitarmpoliineineen ja melko huimia voltteja siellä saikin nähdä. Käytiin myös kylpylässä ja pidettiin leffa iltoja. Kylpylässä oli ulkona savusauna, pylpytynnyrit ja avanto. Minä kävin avannossa kaksi kertaa! Empä olisi itsestäni uskonut.


Yhdellä lapsista oli viikolla syntymäpäivät ja sen kunniaksi syötiin leivoskahvit ja käytiin ravintolassa syömässä ja hohtokeilaamassa. ruuat oli hyviä ja keilaustulokset melko surkeita, mutta hauskaa oli!

Matkan raskain osuus oli ehdottomasti kotimatka. Mennessä matkaa oli n. 250km ja tullessa liki 600km. Siinä sitten istuttiin itsenäisyyspäivä autossa ja pysähdyttiin parissa paikassa kylässä. Onneksi vänkärin penkillä pystyi valoisaan aikaan neuloa. Päivän aikana kuunneltiin pari lasten äänikirjaa. Ne ovat kyllä loistavaa matkakuuntelemista koko perheelle. Ohjelmistossa meillä oli Viikinkipoika Kaspar ja Paten aikakirjat.


Painon pudotuksen kannalta viikko ei ollut mitenkään katastrofaalinen, vaikka rennosti otinkin. Sunnuntai aamuna kun lähdettiin oli paino 82,6kg ja viikon pasta kun kotiuduttiin sunnuntai aamun paino oli 83,5kg. Tämään paino näytti 82,8kg, joten viikonaikainen todellinen painonnousu oli vain 200g. Tästä on taas hyvä jatkaa kohti joulua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti